Házhoz megyünk Tótvázsonyban is

2018. 11. 16., p - 10:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök továbbra is várják a bűnmegelőzési program iránt érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015. évben meghirdetett „Házhoz megyünk!” rendőrségi megelőzési vagyonvédelmi program 2018-ban is folytatódik Veszprém megyében. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 20-án délelőtt a Padányi Katolikus Iskola Tótvázsonyi Tagiskola diákjainak tartanak bűnmegelőzési előadásokat.

Délután 14 órától a rendőrség szakemberei Tótvázsonyban, a Kút utca 1/A. szám alatt található Kultúrházban prevenciós tanácsokkal várják a lakosságot, valamint bemutatják a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által nyújtott támogatásból vásárolt vagyonvédelmi eszközöket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.