Házhoz mentünk a strandnál

2020. 06. 26., p - 12:29
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik miskolci fürdőkomplexum bejáratánál kaptak vagyonvédelmi, és biztonságtechnikai tanácsokat a pihenni vágyó fiatalok.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai 2020. június 25-én az egyik miskolci strand bejáratánál a turisztikai idényre, és a szünidőre való tekintettel vagyonvédelmi, biztonságtechnikai tanácsokat adtak a pihenni érkező fiataloknak. A szakemberek a Házhoz megyünk program keretében tartottak tájékoztatást.

A rendőrség Házhoz megyünk programjának célja az előző évekhez hasonlóan továbbra is az, hogy hiteles forrásból származó információk közreadásával segítse a lakosság biztonságának megteremtését, valamint a megfelelő döntések meghozatalát. A bűnmegelőzési szakemberek feladata továbbra is az, hogy növeljék az állampolgárok önvédelmi képességét.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!