Karácsonyi gubanc

2020. 12. 09., sze - 14:51
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya rejtvénypályázatot hirdet „Karácsonyi gubanc!” címmel, az adventi bűnmegelőzés jegyében.

Az ünnepvárás időszakában, a készülődés hevében szétszórtabbak, vagy épp türelmetlenebbek lehetünk. Gyakorta előfordul, hogy valaki épp csak bedobja a megvásárolt ajándékot az autó ülésére, vagy a bevásárlókocsiban felejti a táskáját és rohan is tovább. Az ilyen figyelmetlenségek segítik hozzá az elkövetőket a könnyű zsákmányhoz.

Előzzük meg együtt ezeket az eseteket, ne adjunk alkalmat a tolvajoknak, csalóknak!

Legyenek tudatosak az online vásárlások alkalmával is! Csak megbízható oldalról rendeljenek és lehetőleg az utánvéttel történő fizetést válasszák! További ajánlásainkról itt és itt bővebben olvashatnak.

A bűnmegelőzési szakemberek szókereső rejtvénnyel kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy az ünnepi hangulatban se feledkezzenek meg az értékeik védelméről! A helyes megfejtést beküldők közül, bizottság jelenlétében, sorsolás útján kerül kiválasztásra az a három szerencsés nyertes, akik 10.000 Ft értékű sportszer-vásárlási utalványt nyerhetnek, kiegészítve a karácsonyfa alá kerülő ajándékok sorát.

A megfejtés egy bűnmegelőzéshez köthető mondat.

Beküldési határidő: 2020. december 20.

A sorsolás ideje: 2020. december 22.

A megfejtést, a név és telefonos elérhetőségekkel együtt kérjük, e-mailben a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu, vagy postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság címére (5000, Szolnok, Baross u. 39. szám) juttassák el, a borítékra ne felejtsék el ráírni: „Karácsonyi gubanc!”

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a 2020. december 20-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson! A nyertesek nevét a rendőrség hivatalos honlapján  közzétesszük.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.

 

Késelés Pécsett

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást egy helyi nő ellen.