Kőbányán is „Házhoz mentek” a budapesti rendőrök

2017. 08. 08., k - 21:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb állomásához érkezett az országos „Házhoz megyünk!” program Budapesten 2017. augusztus 8-án. Ezúttal Kőbányára látogattak a BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai. 

A program kiemelt helyszínén a Kőrösi Csoma sétányon, a posta előtti területen 10 és 14 óra között várták információs pontjukkal a bűnmegelőzési szakemberek a kerület lakóit. A „Házhoz megyünk!” sátránál a vagyonvédelmi tanácsokon kívül többek között áldozatvédelem, családon belüli erőszak, internetbiztonság és drogprevenciós témákban érdeklődhettek a programra látogatók. A lakosok az iskolán belüli bűnmegelőzési programokkal kapcsolatban is kérhettek felvilágosítást. A program másik, „BikeSafe” elemének részeként a kerékpárral érkezőknek biztosították az ingyenes regisztrációt. A rendezvényre látogatók a hasznos információkon túl, bűnmegelőzési témájú szóróanyagokkal, valamint apró ajándékokkal térhettek haza.

A rendezvény részeként a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Koós Judit c. r. őrnagy, a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság iskolai bűnmegelőzési tanácsadója tartott a kerület iskolái által működtetett napközis táborban részt vevő gyerekeknek preventív jellegű játékos előadást, foglalkozást. ​

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 85-ös számú főúton

Egy személygépkocsi és egy motoros ütközött Győr közelében, az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

 

Megindult a forgalom a 45-ös számú főúton

Félpályán megindult a forgalom a 45-ös számú főúton, Szentes és Kunszentmárton között, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.