Közös szolgálat a polgárőrökkel

2018. 07. 10., k - 14:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök munkáját a nyári időszakban is segítik a polgárőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2018. július 10-én délelőtt a Pápa Városi Polgárőr Egyesület elnökével látott el közös szolgálatot a városban. A járőrözés során meglátogatták az Erzsébet ligetet, a pápai vasútállomást és az ottani postahivatalt is. A gyalogos szolgálat során a járókelőket is megszólították, akik számára prevenciós kiadványokat adtak át, valamint felhívták a figyelmüket arra, hogy a nyári időszakban is zárják az utcakaput és a bejárati ajtót, valamint idegent ne engedjenek be a lakásukba. Ahol nem nyitottak ajtót, ott a postaládában hagyták hátra az alkalmi lopások és a betöréseket megelőzését szolgáló kiadványt.

A megelőzési tanácsok mellett az állampolgárok a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket is elmondhatták a rendőrből és polgárőrből álló járőrpárnak. 

közös szolgálat

közös szolgálat


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamera buktatta le

A kecskeméti rendőrök rövid időn belül megtalálták azt a két férfit, akik tehergépkocsiból loptak.

 

A piros az tilos!

A 67-es számú főútvonal somogyi szakaszának építésénél jelenleg több helyen forgalomirányító fényjelző készülék irányítja a forgalmat, azonban számos sofőr figyelmen kívül hagyja a tilos jelzést.

 

Kábítószert árult

Letartóztatta a bíróság a kábítószer-terjesztőt, akit Oroszlányban fogtak el a nyomozók.

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.