Közös szolgálat a polgárőrökkel

2018. 07. 10., k - 14:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök munkáját a nyári időszakban is segítik a polgárőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2018. július 10-én délelőtt a Pápa Városi Polgárőr Egyesület elnökével látott el közös szolgálatot a városban. A járőrözés során meglátogatták az Erzsébet ligetet, a pápai vasútállomást és az ottani postahivatalt is. A gyalogos szolgálat során a járókelőket is megszólították, akik számára prevenciós kiadványokat adtak át, valamint felhívták a figyelmüket arra, hogy a nyári időszakban is zárják az utcakaput és a bejárati ajtót, valamint idegent ne engedjenek be a lakásukba. Ahol nem nyitottak ajtót, ott a postaládában hagyták hátra az alkalmi lopások és a betöréseket megelőzését szolgáló kiadványt.

A megelőzési tanácsok mellett az állampolgárok a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket is elmondhatták a rendőrből és polgárőrből álló járőrpárnak. 

közös szolgálat

közös szolgálat


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.