Ovisok a rendőrségen

2017. 10. 10., k - 13:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyerekek kívül-belül bejárták a Szekszárdi Rendőrkapitányságot.

Izgalmakban bővelkedő délelőttben volt részük a Gyermeklánc Óvoda kertvárosi intézményébe járó gyerekeknek 2017. október 10-én, amikor ellátogattak a Szekszárdi Rendőrkapitányságra.

A kicsiket dr. Buda Bernadett r. őrnagy, bűnmegelőzési előadó fogadta, aki végigkalauzolta őket a járműparkban, majd később az épületben is.

Az ovisok elsőként a rabszállító autót vehették birtokba, ami legalább annyira érdekesnek bizonyult, mint az a kisbusz, amivel az egyenruhások a határra járnak.

Miután a kicsik egyenként kipróbálták a terepjáró „szirénáját” is, belestek az előállító helyiségbe. A legnagyobb izgalom az ujjlenyomat vételt övezte, főleg, hogy az ovisok haza is vihették az egyedi azonosítójukat szüleiknek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.