Police Coffe a pünkösdi fesztiválokon

2019. 06. 11., k - 08:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ünnepi hétvégén sem maradtak le az érdeklődők a finom kávéról, melyet a rendőrség munkatársaival közösen fogyaszthattak el.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a rendőrség közösen indított prevenciós programja, a Police Coffee, melynek lényege, hogy a lakosok egy kávé elfogyasztása közben kötetlenül beszélgethetnek a bűnmegelőzési szakemberekkel a biztonságérzetüket leginkább befolyásoló helyzetekről, eseményekről.

A Mobil Bűnmegelőzési Centrum Pünkösd hetében Tolna megyében járt.  A bűnmegelőzési program utolsó két állomásán, 2019. június 9-én az őcsényi Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napon, június 10-én pedig a szekszárdi Pünkösdi Hal- és Vadünnepen találkozhattak a Police Coffee kisbuszával az érdeklődők.

kép

A kitelepülésen a főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei invitálták egy jó kávéra az érdeklődőket, miközben hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el az embereket.

A vasárnapi program rendhagyóan indult. A kisbusz ugyanis először Várdombra ment, ahol az egyenruhások meglátogattak egy 11 éves mozgáskorlátozott kisfiút, aki különleges járműben szeretett volna utazni barátjával. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Ács Ricsit és barátnőjét a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal vitték Őcsénybe, a rendőrség pünkösdi rendezvényére.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam