Police Coffe a pünkösdi fesztiválokon

2019. 06. 11., k - 08:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ünnepi hétvégén sem maradtak le az érdeklődők a finom kávéról, melyet a rendőrség munkatársaival közösen fogyaszthattak el.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a rendőrség közösen indított prevenciós programja, a Police Coffee, melynek lényege, hogy a lakosok egy kávé elfogyasztása közben kötetlenül beszélgethetnek a bűnmegelőzési szakemberekkel a biztonságérzetüket leginkább befolyásoló helyzetekről, eseményekről.

A Mobil Bűnmegelőzési Centrum Pünkösd hetében Tolna megyében járt.  A bűnmegelőzési program utolsó két állomásán, 2019. június 9-én az őcsényi Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napon, június 10-én pedig a szekszárdi Pünkösdi Hal- és Vadünnepen találkozhattak a Police Coffee kisbuszával az érdeklődők.

kép

A kitelepülésen a főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei invitálták egy jó kávéra az érdeklődőket, miközben hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el az embereket.

A vasárnapi program rendhagyóan indult. A kisbusz ugyanis először Várdombra ment, ahol az egyenruhások meglátogattak egy 11 éves mozgáskorlátozott kisfiút, aki különleges járműben szeretett volna utazni barátjával. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Ács Ricsit és barátnőjét a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal vitték Őcsénybe, a rendőrség pünkösdi rendezvényére.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.