Police Coffee a Szekszárdi Szüreti Fesztiválon

2019. 09. 17., k - 13:47
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy forró kávé és kötetlen beszélgetés a bűnmegelőzési szakemberekkel.

A Police Coffee  elnevezésű országos rendezvénysorozat keretében egy finom kávé mellett bűnmegelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket 2019. szeptember 12-15. között Szekszárdon, a Szüreti Fesztiválon a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai. A kampány célja, hogy a lakosok közvetlen tájékoztatást kaphassanak a bűnmegelőzési szakemberektől, feltehessék kérdéseiket és egy csésze kávé mellett felvilágosítást, tanácsokat kaphassanak a rendőröktől.  

A kötetlen beszélgetések során számos hasznos információt adtak át, amelynek célja, hogy az állampolgárokban bizalom épüljön ki és érezzék, hogy számíthatnak a rendőrség segítő szolgálatára.

A rendezvény kiegészült a sikeres „Házhoz megyünk” és a „BikeSafe” bűnmegelőzési programokkal.

A Mobil Bűnmegelőzési Centrum az alábbi Tolna megyei településeken és rendezvényeken várja az állampolgárokat egy forró feketével:

2019. szeptember 17. Simontornya, Coop ABC

2019. szeptember 18. Hőgyész, Coop ABC parkoló

2019. szeptember 19. Bonyhád, Rendezvény tér

2019. szeptember 20. Paks, Rendőrkapitányság előtt

2019. szeptember 21. Paksi Puttonyos fesztivál


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.