Áldozatvédelmi iroda nyílt Ózdon

2016. 06. 29., sze - 10:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az irodahelyiséget az Ózdi Rendőrkapitányság biztosítja saját épületén belül.

Az Ózdi Rendőrkapitányságon 2016. június 28-án tartottak fórumot a gyermekvédelmi jelzőrendszerben résztvevő szervek, szervezetek képviselői, amely tanácskozást dr. Varga László r. ezredes kapitányságvezető nyitotta meg az Ózdi Önkormányzat koordinátorával dr. Bézsenyi Bernadettel egyetemben.

A fórumon jelen volt a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület (mint az Európai Áldozatvédő Szervezet tagja) elnöke Fügedi László is, aki ismertette a szervezet működését, támogatási lehetőségeit.

A tanácskozást követően Stadler Mihály ny. r. alezredes, kapcsolattartó adta át ünnepélyes keretek között azt az áldozatvédelmi irodát az egyesület elnökének, amelyet az Ózdi Rendőrkapitányág biztosított számukra a kapitányság épületében.

              

              

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.