Áldozatvédelmi iroda nyílt Ózdon

2016. 06. 29., sze - 10:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az irodahelyiséget az Ózdi Rendőrkapitányság biztosítja saját épületén belül.

Az Ózdi Rendőrkapitányságon 2016. június 28-án tartottak fórumot a gyermekvédelmi jelzőrendszerben résztvevő szervek, szervezetek képviselői, amely tanácskozást dr. Varga László r. ezredes kapitányságvezető nyitotta meg az Ózdi Önkormányzat koordinátorával dr. Bézsenyi Bernadettel egyetemben.

A fórumon jelen volt a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület (mint az Európai Áldozatvédő Szervezet tagja) elnöke Fügedi László is, aki ismertette a szervezet működését, támogatási lehetőségeit.

A tanácskozást követően Stadler Mihály ny. r. alezredes, kapcsolattartó adta át ünnepélyes keretek között azt az áldozatvédelmi irodát az egyesület elnökének, amelyet az Ózdi Rendőrkapitányág biztosított számukra a kapitányság épületében.

              

              

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.