„Biztonságban, egészségben”

2017. 12. 08., p - 12:28
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa tartott előadást 2017. december 7-én a kaposvári Szigetvári utcai nyugdíjas klub tagjainak.

Az előadás keretében az adventi ünnepi időszakra vonatkozó alapvető vagyonbiztonsági szabályok betartásának fontosságáról esett szó. Az előadó felhívta a szépkorúak figyelmét a nagy tömegben történő vásárlások veszélyeire, továbbá a tömegközlekedési eszközökön szükséges biztonsági előírások és tanácsok betartására. Szó esett az internetes vásárlásokról, valamint a trükkös lopások megelőzéséről. A program részeként a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa is előadást tartott a témában.

A tematikus rendezvény jövő évi megszervezésének és végrehajtásának érdekében a bűnmegelőzési szakemberek a Somogy Megyei Nyugdíjas Szövetség elnökségi ülésén is részt vettek, amin ismét célul tűzték ki az idősebb korosztály széles körű preventív jellegű tájékoztatását a következő évben is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.