„Biztonságban, egészségben”

2017. 12. 08., p - 12:28
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa tartott előadást 2017. december 7-én a kaposvári Szigetvári utcai nyugdíjas klub tagjainak.

Az előadás keretében az adventi ünnepi időszakra vonatkozó alapvető vagyonbiztonsági szabályok betartásának fontosságáról esett szó. Az előadó felhívta a szépkorúak figyelmét a nagy tömegben történő vásárlások veszélyeire, továbbá a tömegközlekedési eszközökön szükséges biztonsági előírások és tanácsok betartására. Szó esett az internetes vásárlásokról, valamint a trükkös lopások megelőzéséről. A program részeként a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa is előadást tartott a témában.

A tematikus rendezvény jövő évi megszervezésének és végrehajtásának érdekében a bűnmegelőzési szakemberek a Somogy Megyei Nyugdíjas Szövetség elnökségi ülésén is részt vettek, amin ismét célul tűzték ki az idősebb korosztály széles körű preventív jellegű tájékoztatását a következő évben is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.