„Biztonságban, egészségben”

2017. 12. 08., p - 12:28
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa tartott előadást 2017. december 7-én a kaposvári Szigetvári utcai nyugdíjas klub tagjainak.

Az előadás keretében az adventi ünnepi időszakra vonatkozó alapvető vagyonbiztonsági szabályok betartásának fontosságáról esett szó. Az előadó felhívta a szépkorúak figyelmét a nagy tömegben történő vásárlások veszélyeire, továbbá a tömegközlekedési eszközökön szükséges biztonsági előírások és tanácsok betartására. Szó esett az internetes vásárlásokról, valamint a trükkös lopások megelőzéséről. A program részeként a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa is előadást tartott a témában.

A tematikus rendezvény jövő évi megszervezésének és végrehajtásának érdekében a bűnmegelőzési szakemberek a Somogy Megyei Nyugdíjas Szövetség elnökségi ülésén is részt vettek, amin ismét célul tűzték ki az idősebb korosztály széles körű preventív jellegű tájékoztatását a következő évben is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta.

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.