Tudáspróba Pándon

2017. 12. 01., p - 09:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tudáspróbát és rajzpályázatot hirdetett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja bűnmegelőzési tudáspróba és rajzpályázat programot hirdetett a Pest megyei általános iskoláknak. A Monori Rendőrkapitányság illetékességi területéről a Pándi Általános Iskola jelentkezett.

A kitöltött tesztlapokat a rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói és a kisebbségi kapcsolattartók javították és értékelték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja által a nyertesek részére biztosított könyvutalványokat 2017. november 29-én az iskola aulájában Kerepeszki Ferenc r. őrnagy, a Pilisi Rendőrőrs parancsnoka adta át.

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.