Tudáspróba Pándon

2017. 12. 01., p - 09:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tudáspróbát és rajzpályázatot hirdetett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja bűnmegelőzési tudáspróba és rajzpályázat programot hirdetett a Pest megyei általános iskoláknak. A Monori Rendőrkapitányság illetékességi területéről a Pándi Általános Iskola jelentkezett.

A kitöltött tesztlapokat a rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói és a kisebbségi kapcsolattartók javították és értékelték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja által a nyertesek részére biztosított könyvutalványokat 2017. november 29-én az iskola aulájában Kerepeszki Ferenc r. őrnagy, a Pilisi Rendőrőrs parancsnoka adta át.

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.