VII. SZIRENA

2017. 12. 15., p - 11:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ózdi Rendőrkapitányság hetedik alkalommal rendezte meg bűn- és baleset-megelőzési napját.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több rendőrkapitányságon – köztük 2008-tól Ózdon is – már több éve jó eredménnyel működik az „Egy iskola egy rendőr” elnevezésű program, amelynek alapvető célja az iskolások balesetmentes közlekedésének elősegítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők megszüntetése és a rendőrséggel való jó kapcsolat kialakítása.

Az immár hetedik alkalommal megtartott rendezvénynek 2017. december 14-én az Ózdi Művelődési Intézmények Színházterme adott otthont, ahol mintegy 500 fő diák volt jelen.

Az ifjúság a nap folyamán „VII. SZIRENA, avagy ismét szolgálatban az iskola rendőre napján” címmel több „életképet” tekinthetett meg a színházban. A látott szituációkat szakemberek értékelték. Ezt követően interaktív formában hasznos bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat kaptak a fiatalok az áldozattá válásuk elkerülése érdekében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.