A határvadász hivatást népszerűsítették

2018. 08. 10., p - 10:03
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

 A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Salgótarjánban szólították meg a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoport tagjai 2018. augusztus 7-én a salgótarjáni strandfürdő területén, augusztus 9-én pedig a megyeszékhely belterületén az ALBA üzletházban adtak részletes tájékoztatást az állampolgároknak a határvadász-képzésről.

A rendőrök tájékoztatást adtak a sikeres jelentkezéshez szükséges személyi feltételekről, az egészségügyi, fizikai és pszichológiai feltételekről, továbbá választ adtak a képzés kapcsán felmerült kérdésekre is.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoport tagjai az alábbi helyszínen várják azokat, akik szeretnének tájékoztatást kérni a határvadász-képzés részleteiről:

  • 2018. augusztus 15-én 10 órától Vizslás Község Önkormányzata épületében
  • 2018. augusztus 15-én 11 órától Kazár Község Önkormányzata épületében
  • 2018. augusztus 18-án 13 órától az ecsegi falunapon, mely helyet ad a 3. Rend- és honvédelmi napnak is.

Az érdeklődők teljes körű tájékoztatást kaphatnak a pályázati kiírás részleteiről, továbbá bizalommal fordulhatnak a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, valamint a rendőrség honlapján is megtalálhatóak a képzéssel kapcsolatos információk.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időben érkeztek

Nem észlelte a tüzet az a három jászalsószentgyörgyi gyermek, akiket rendőrök hoztak ki abból a házból, amelynek alsóépülete lángolt.