A rendőri hivatást népszerűsítették

2019. 10. 05., szo - 08:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök és egy helyi középiskola tanára pályaválasztási kiállításon várták a leendő rendészeti fakultációs tanulókat.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Balatonfüredi Tagintézményének tanárával a Veszprém Arénában megrendezett pályaválasztási kiállításon várták a rendőri pálya iránt érdeklődő fiatalokat 2019. október 4-én. Tájékoztatást adtak a füredi iskolában évek óta zajló rendészeti fakultációs oktatásról, a határvadász-képzés felvételi követelményeiről, és válaszoltak a rendőrség tevékenységét érintő kérdésekre.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban az érdeklődők további tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamint a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.