Folyamatos a toborzás Tapolca környékén

2018. 01. 02., k - 15:25
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Zalahalápon és Gyulakeszin folytatták toborzást.

A tapolcai toborzó csoport 2018. január 2-án délelőtt a zalahalápi és a gyulakeszi önkormányzaton népszerűsítette a rendőri hivatást. A rendészeti munka iránt érdeklődők pontos felvilágosítást kaptak a határvadász-képzésről, illetve a jelentkezés alapvető feltételeiről.

A toborzás és a határvadász-képzésre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők információt kérhetnek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.