Folytatódik a határvadász toborzás

2018. 01. 03., sze - 10:14
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök Vámospércsen folytatták a határvadászok toborzását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagja személyesen adott tájékoztatást a határvadász hivatással kapcsolatos feladatokról, a felvételi eljárásról és a felvételi eljárás követelményeiről az érdeklődőknek 2018. január 3-án a Vámospércsen.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Debrecenben, a Kossuth utca 20. szám) továbbra is fogadja a személyesen érdeklődőket. Emellett a rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségen is lehet információt kérni.  A képzésről és a jelentkezés feltételeiről a rendőrség honlapján is megtalálható minden tudnivaló, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook-oldala is, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak és kérdéseiket is feltehetik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.