Toborzás az állásbörzén

2018. 09. 21., p - 08:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök az V. Napló Állásbörzén várták a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A Veszprém Arénában 2018. szeptember 20-án szervezték meg az V. Napló Állásbörzét, melyen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a felállított rendőrségi pultnál az érdeklődőknek részletes tájékoztatást adtak a határvadász hivatásról. A toborzók ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek a jelentkezést követő moduláris képzésről, és jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással érkezőknek.

A toborzás és a képzésre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.

toborzás

toborzás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.