20 rendbeli lopással gyanúsítják

2018. 02. 13., k - 09:33
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A sértett balmazújvárosi ingatlanjának udvarán tetten érte és visszatartotta a feltételezett elkövetőt. A helyi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 42 éves férfit.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 9-én 3 óra körül arról, hogy balmazújvárosi ingatlanjának udvarán tetten ért és visszatart egy ismeretlent, aki takarmányt és baromfikat akart ellopni tőle. A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek és elfogták K. Tibort, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 42 éves férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos összesen 20 hasonló bűncselekménnyel hozható összefüggésbe. A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás során több, bűncselekményből származó műszaki cikket, szerszámgépet, továbbá baromfikat találtak és foglaltak le.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Tiborral szemben – szabadlábon hagyása mellett – 20 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés miatt kell felelnie

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy szerb férfit, aki három koszovói állampolgárnak segített az országhatár jogellenes átlépésében.