A füle sérült

2019. 06. 25., k - 09:28
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 50 éves bárnai férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. december 8-án 18 óra körül az egyik bárnai családi házban szóváltásba keveredett férfi ismerősével. Ezt követően a gyanúsított a férfi bal fülét megragadta és annak alsó részét megtépte, leszakította, mely cselekményével a sértettnek - a beszerzett szakértői vélemény szerint - marandó sérülést okozott.  

Az 50 éves bárnai lakossal szemben folytatott eljárást a nyomozók befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére továbbították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.