A jó személyleírás segítette a rendőröket a gyors elfogásban

2021. 08. 08., v - 09:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Előkerült a készpénz és a sportcipő is Szolnokon.


A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárás indított lopás vétség elkövetése miatt egy szolnoki férfi ellen. A 31 éves jogsértő 2021. augusztus 06-án, a délutáni órákban egy körbekerített családi ház udvarára bement, majd a szúnyoghálót leszedve a nyitott ablakon keresztül bement egy szobába. Ott kutatni kezdett, majd észrevette, hogy a tulajdonos hazaért. Ekkor az elkövető kiment a házból, azonban menekülés közben az udvarról eltulajdonított egy sportcipőt, sőt a tulajdonos pénztárcáját is kiemelte egy táskából, majd a helyszínről eltávozott.

Az elkövetőről a sértett pontos személyleírást adott, így a rendőrök azonnal a jogsértő keresésére indultak, és rövid időn belül el is fogták. A gyanúsítottat kihallgatták, aki a cselekmény elkövetését elismerte. Az elkövetőtől lefoglalt készpénzt és a márkás sportcipőt a tulajdonos részére visszaadták


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.