Befejezett nyomozás

2018. 03. 08., cs - 11:47
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két kaposvári lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 16-án 16 óra körül ismeretlen elkövetők egy kaposvári vendéglátó egység mellett, előzetes szóváltást követően több alkalommal, ököllel fejbe ütöttek egy helyi lakost. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, azonban a férfi másnap életét vesztette. A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás és a sértett halála között okozati összefüggés volt. 

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosítottak és elfogtak két helyi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 59 éves J. Csabát őrizetbe vették, majd a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg a 48 éves K. Róbert az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére:

 

Ki akart rabolni egy idős férfit

A kőbányai nyomozók egy szolgálaton kívüli, hivatásos állományú büntetés-végrehajtási kolléga segítségével fogták el a támadót.