Befejezett nyomozás

2018. 03. 08., cs - 11:47
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két kaposvári lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 16-án 16 óra körül ismeretlen elkövetők egy kaposvári vendéglátó egység mellett, előzetes szóváltást követően több alkalommal, ököllel fejbe ütöttek egy helyi lakost. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, azonban a férfi másnap életét vesztette. A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás és a sértett halála között okozati összefüggés volt. 

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosítottak és elfogtak két helyi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 59 éves J. Csabát őrizetbe vették, majd a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg a 48 éves K. Róbert az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő egy kisteherautó rakterében

Békés megyében, a battonyai közúti határátkelőhelyen akart belépni Magyarországra egy kisteherautóval egy román férfi. A jármű rakterében kialakított rejtekhelyen öt török állampolgár bújt meg.