Berúgta

2019. 02. 12., k - 10:53
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrvezető a szolnoki vasútállomás közelében elfogta a garázdát.

A Szolnoki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Mihály rákóczifalvai lakos ellen. A 26 éves férfi 2019. február 11-én hajnalban berúgta a szolnoki vasútállomás bejárati ajtajának ablaküvegét. Amikor az ott dolgozó vasútőr kérdőre vonta, a férfi dulakodni kezdett vele, majd elszaladt a helyszínről. A Vasúti Rendőrőrs járőrvezetője még a közelben elfogta a rákóczifalvai lakost. A rendőrök a férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.