Betörőket fogtak el a nyírbátori rendőrök

2020. 04. 06., h - 09:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nyírmihálydi lakatlan házba törtek be a gyanúsítottak.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves, és egy 17 éves nyírmihálydi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. április 5-én betörtek egy helyi lakatlan házba, hogy onnan értéktárgyakat tulajdonítsanak el. Az ingatlanhoz érkező sértett megzavarta az elkövetőket, akik a helyszínről elmenekültek. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett tetteseket. Kiderült, hogy a gyanúsítottak ezt megelőzően is jártak már az ingatlan udvarán, ahonnan két hulladéktárolót tulajdonítottak el. A lopott tárgyakat a rendőrök a gyanúsítottak lakhelyén megtalálták, lefoglalták, és visszaadták a sértettnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!