Délben rabolt, este őrizetbe vették

2018. 09. 14., p - 13:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök a rablást követően rövid idő alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint előbb bántalmazott, majd kirabolt egy idős férfit Monoron.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Zsolt 35 éves monori lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2018. szeptember 13-án a déli órákban Monor egyik utcáján bántalmazott egy idős férfit, amelynek során a sértett az útszéli árokba esett. A támadó ezt követően kivette az árokba esés miatt magatehetetlen, időskorú sértett nadrágjának zsebéből a pénztárcáját, a benne lévő iratokkal, személyes okmányokkal és készpénzzel együtt. K. Zsolt ezután menekülése közben az értékek megtartása érdekében még egy alkalommal visszalökte a földre a sértettet, majd távozott a helyszínről.

"

A monori rendőrök adatgyűjtés során azonosították a rablással megalapozottan gyanúsítható férfit, akit még aznap az esti órákban lakcímén elfogtak és a Monori Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.