Dílerek kezén kattant a bilincs

2021. 09. 24., p - 16:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai nyomozók három kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe.

Két napon belül három kábítószer-kereskedőt fogtak el a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói. 2021. szeptember 21-én először a 27 éves K. Viktor kezén kattant a bilincs. A tatabányai férfi a gyanú szerint 2019 júliusától havi rendszerességgel vásárolt marihuánát, azért, hogy azt tovább értékesítse. Előállítását követően kábítószertesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. Még ugyanezen a napon a rendőrök elfogták azt a 24 éves tatabányai férfit is, akitől a gyanú szerint K. Viktor a tiltott szert rendeszeresen beszerezte. A G. Miklóssal szemben alkalmazott kábítószerteszt szintén pozitív lett.

Ezzel azonban még nem zárult le az elfogások sora. A tatabányai rendőrök másnap a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival közösen elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 29 éves budaörsi férfit is, akit szintén kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. A nyomozók a három férfi lakásán tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot, mérleget, őrlőt és készpénzt is lefoglaltak.

A három gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Mindhármukat őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.