Egy siroki motelből loptak

2019. 04. 23., k - 13:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A parádi lakosokat még a bejelentés napján elfogták a rendőrök.

Bejelentés érkezett 2019. április 22-én 18 óra 30 perckor a rendőrségre, miszerint egy siroki motelben lopás történt.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították azt a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint az egyik szoba ajtaját kifeszítette és egy fémkazettát tulajdonított el a benne lévő készpénzzel együtt. Egy egri hotelben fogták el néhány órán belül a férfit és a bűncselekmény elkövetésében közreműködő élettársát is.

A nyomozók az Egri Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a 33 éves parádi lakosokat, továbbá lefoglalták tőlük a megmaradt pénzt, valamint az ellopott pénzből vásárolt kozmetikai cikkeket és dohánytermékeket. Mindketten beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.