Egy siroki motelből loptak

2019. 04. 23., k - 13:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A parádi lakosokat még a bejelentés napján elfogták a rendőrök.

Bejelentés érkezett 2019. április 22-én 18 óra 30 perckor a rendőrségre, miszerint egy siroki motelben lopás történt.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították azt a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint az egyik szoba ajtaját kifeszítette és egy fémkazettát tulajdonított el a benne lévő készpénzzel együtt. Egy egri hotelben fogták el néhány órán belül a férfit és a bűncselekmény elkövetésében közreműködő élettársát is.

A nyomozók az Egri Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a 33 éves parádi lakosokat, továbbá lefoglalták tőlük a megmaradt pénzt, valamint az ellopott pénzből vásárolt kozmetikai cikkeket és dohánytermékeket. Mindketten beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.