Elfogták

2019. 12. 09., h - 11:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytat kifosztás bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Bence tiszaföldvári lakos ellen. A 24 éves férfi 2019. december 8-án 10 óra előtt Tiszaföldvár egyik utcáján hátulról odalépett egy 71 éves férfihez, akinek zsebeiben azonnal értékek után kutatott. Az idős férfivel dulakodni kezdett, amelynek során a sértett pénztárcája a földre esett, amit a gyanúsított felvett, és a helyszínről elszaladt. A bejelentést követően a Cibakházai Rendőrőrs megbízott parancsnoka és a helyi körzeti megbízott azonnal a támadó felkutatására indultak. Az egyik környező utcában észlelték, hogy egy férfi – a szolgálati gépkocsit meglátva – beszaladt egy épület mögé. Elmenekülnie azonban nem sikerült, mert a rendőrök elfogták. A helyi lakosnál megtalálták az eltulajdonított pénztárcát a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy P. Bence követte el azt a bűncselekményt is, ami 2019. december 5-én 9 óra körül történt szintén Tiszaföldvár egyik utcáján. Akkor egy gyalogos kezéből kapta ki készpénzét és egyéb személyes tárgyait tartalmazó szatyrát, majd elmenekült.   

A rendőrök a férfit mind a két ügyben gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam