Elfogták a harmadik dílert

2021. 11. 25., cs - 13:23
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök újabb kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe

Amint arról korábban beszámoltunk, a Kisbéri Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás A. Péter és F. László ellen, akiket 2021. november 23-án vettek őrizetbe.  

A nyomozók az ügyben 2021. november 24-én intézkedés alá vontak egy harmadik személyt is, aki a gyanú szerint a megvásárolt kábítószer tartalmú anyagot anyagi haszonszerzés céljából több személynek tovább értékesítette. K. Lászlóval szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A 29 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a férfi letartóztatására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.