Elgázolt egy kerékpárost, majd elhajtott

2014. 12. 06., szo - 16:14
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Gábor 21 éves kisvárdai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 5-én 18 óra körüli időben Kisvárda belterületén tolatás közben elgázolt egy kerékpárost. Az ütközés következtében a 70 éves férfi a kerékpárral felborult és súlyosan megsérült. A balesetet követően a 21 éves sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt, B. Gábor 21 éves kisvárdai lakost rövid időn belül elfogták. Az intézkedés során vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett, ezért az egyenruhások a férfit vérvételre állították elő. A Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Audi rendőrkézen

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csanádpalotánál.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.