Elhajtott

2017. 08. 10., cs - 14:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Gépkocsit lopott egy jászberényi parkolóból. A rendőrök elfogták az ukrán férfit.

Egy férfi tett bejelentést 2017. augusztus 9-én 9 óra körül a rendőrségre, miszerint egy jászberényi áruház parkolójából ellopták a gépkocsiját. Az ismeretlen az autóban hagyott indítókulcs segítségével hajtott el a helyszínről. A járőrök nagy erőkkel kezdték meg a jármű felkutatását. Nem sokkal később a település külterületén látták meg a lopott járművet, melyet egy férfi vezetett. A sofőr, a rendőri intézkedés elől menekülve az autót a főúton hátrahagyta és elszaladt. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a jogsértőt. A nyomozók a beszerzett információk alapján pár órán belül elfogták az ukrán állampolgárságú férfit, akit őrizetbe vettek. A Jászberényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves férfi ellen.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bőröndöt loptak

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Keleti pályaudvaron ellopták egy dél-koreai állampolgár bőröndjét.

 

Beismerte tettét

A gondnokként dolgozó balatonalmádi férfi visszaélt munkaadója bizalmával, meglopta őt.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi áruházban elkövetett lopás gyanúsítottjainak azonosításában.

 

Bokorba rejtette

A szomszédos telken rejtette el a lopott holmit. A jászsági rendőrök pár órán belül elfogták a gyanúsítottat Jászladányon.