Elhajtott

2017. 08. 10., cs - 14:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Gépkocsit lopott egy jászberényi parkolóból. A rendőrök elfogták az ukrán férfit.

Egy férfi tett bejelentést 2017. augusztus 9-én 9 óra körül a rendőrségre, miszerint egy jászberényi áruház parkolójából ellopták a gépkocsiját. Az ismeretlen az autóban hagyott indítókulcs segítségével hajtott el a helyszínről. A járőrök nagy erőkkel kezdték meg a jármű felkutatását. Nem sokkal később a település külterületén látták meg a lopott járművet, melyet egy férfi vezetett. A sofőr, a rendőri intézkedés elől menekülve az autót a főúton hátrahagyta és elszaladt. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a jogsértőt. A nyomozók a beszerzett információk alapján pár órán belül elfogták az ukrán állampolgárságú férfit, akit őrizetbe vettek. A Jászberényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves férfi ellen.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.