Előzetes letartóztatásban a bántalmazó

2015. 12. 23., sze - 11:41
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök egy 30 éves helyi férfi ellen folytatnak büntetőeljárást.

Mint ahogy arról hírt adtunk, a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kapcsolati erőszak bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Andor 30 éves gödöllői lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. november 5-én 21 óra körüli időben egy gödöllői áruház mögötti területen – előzetes szóváltást követően – élettársát a földre lökte, majd a helyszínen talált faággal a bal lábát többször megütette. A bántalmazás következtében a nő lába eltört. Ezt követően B. Andor 2015. december 19-én 14 óra körüli időben gödöllői otthonukban egy balta tompa részével egy alkalommal fejbe ütötte a sértettet, aki ennek következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A 30 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. december 21-én 11 óra körüli időben az élettársát a lábtörése miatt kezelésre vitte egy gödöllői egészségügyi intézménybe, ahol a tolókocsiban ülő nőt rángatni kezdte és vele szemben agresszíven lépett fel. Ekkor a sértett védelmére kelt egy, a társaságukban lévő nő, akit a gyanúsított megfenyegetett, majd egy alkalommal megütött.

A bejelentést követően B. Andort a gödöllői járőrök az egészségügyi intézmény előtt elfogták és előállították. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki valamennyi bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. december 23-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam