Elvette a kulcsot, elvitte az autót

2018. 04. 17., k - 06:36
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök vádemelési javaslattal zárták le az eljárást egy 20 éves férfi ellen.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Róbert 20 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. január 6-án 2 óra körül egy salgótarjáni ismerősének lakásából, a kulcscsomóról eltulajdonította a férfi járművének az indítókulcsát, majd azzal a ház elől – a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül – elhajtott. A férfi személygépkocsival a megyeszékhely belterületén autózott, majd azzal egy parkoló személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Sz. Róbert ezt követően a gépjárműből a beépített rádiós magnót kitépte, majd a helyszínről azzal elszaladt.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbítják az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kína, Hollandia, Csehország, Budapest

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben három férfi a külföldről beszerzett drogot internetes oldalakon kínálta eladásra, majd azokat postai úton küldte a vevőknek.