Elvette a kulcsot, elvitte az autót

2018. 04. 17., k - 06:36
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök vádemelési javaslattal zárták le az eljárást egy 20 éves férfi ellen.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Róbert 20 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. január 6-án 2 óra körül egy salgótarjáni ismerősének lakásából, a kulcscsomóról eltulajdonította a férfi járművének az indítókulcsát, majd azzal a ház elől – a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül – elhajtott. A férfi személygépkocsival a megyeszékhely belterületén autózott, majd azzal egy parkoló személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Sz. Róbert ezt követően a gépjárműből a beépített rádiós magnót kitépte, majd a helyszínről azzal elszaladt.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbítják az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.