Ereszcsatornát lopott

2021. 08. 08., v - 09:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínen elfogták a salgótarjáni rendőrök a 26 éves férfit.

A rendőrségre 2021. augusztus 7-én 7 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a salgótarjáni vasútállomás egyik pályaudvarán a melléképületről ismeretlen tettes eltulajdonította az ereszcsatornát.

A járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi lakost.

A férfi a bejelentést megelőzően a vasútállomáshoz tartozó használaton kívüli raktár épületéről 10 méter hosszúságban feszítette le az ereszcsatornát, amelyet az elszállítás érdekében az épület hátsó részére hordott. 

A rendőrök a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a lebontott fém csatornát lefoglalták, és a sértett képviselőjének visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.