Felelnie kell a férfinak, aki egy másik járműre kiadott rendszámmal közlekedett

2020. 09. 16., sze - 08:49
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Körmendi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőrök 2020. július 17-én egy helyi gépjárművezetőt és utasát igazoltatták Csákánydoroszló belterületén. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű utasa az intézkedést megelőzően, egy másik gépjárműre kiadott hatósági jelzéssel ellátott gépkocsival közlekedett, ezért őt a Szentgotthárdi Rendőrőrsre előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A szükséges eljárási cselekményeket a Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Körmendi Járási Ügyészségnek megküldte.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.