Feltört egy gépkocsit és készpénzt lopott

2019. 01. 15., k - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntette miatt indult eljárás egy 46 éves sándorfalvai férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy debreceni lakos tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 14-én 14 óra körül, hogy Balatonfűzfőn ismeretlen tettes feltörte a gépkocsiját és abból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő több százezer forinttal együtt.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő pár órán belül a városi strand egyik büféjénél igazoltatták a feltételezett elkövetőt. A 46 éves sándorfalvai férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és - őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek  a férfi letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Járásbíróság 2018. augusztus 17-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.