Feltört egy gépkocsit és készpénzt lopott

2019. 01. 15., k - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntette miatt indult eljárás egy 46 éves sándorfalvai férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy debreceni lakos tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 14-én 14 óra körül, hogy Balatonfűzfőn ismeretlen tettes feltörte a gépkocsiját és abból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő több százezer forinttal együtt.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő pár órán belül a városi strand egyik büféjénél igazoltatták a feltételezett elkövetőt. A 46 éves sándorfalvai férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és - őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek  a férfi letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Járásbíróság 2018. augusztus 17-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.