Feltört egy gépkocsit és készpénzt lopott

2019. 01. 15., k - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntette miatt indult eljárás egy 46 éves sándorfalvai férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy debreceni lakos tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 14-én 14 óra körül, hogy Balatonfűzfőn ismeretlen tettes feltörte a gépkocsiját és abból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő több százezer forinttal együtt.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő pár órán belül a városi strand egyik büféjénél igazoltatták a feltételezett elkövetőt. A 46 éves sándorfalvai férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és - őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek  a férfi letartóztatásának indítványozására, melyet a Veszprémi Járásbíróság 2018. augusztus 17-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Polgáron

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy késsel támadta meg ismerősét.

 

Elfogás hét órán belül

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon egy nőt, és elvette az értékeit.