Fényképpel zsarolta- videóval

2015. 03. 01., v - 06:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai nyomozók egy előre megbeszélt találkozón fogták el a zsarolót.

A gyanú szerint a férfi 2014 nyarán egy internetes oldalon ismerkedett meg a sértettel, majd későbbi beszélgetéseik alkalmával azt mondta a nőnek, hogy ha nem létesít vele intim kapcsolatot, akkor egy közösségi oldalra feltölt olyan fotókat, amelyen hiányos
öltözetben látható.


A nő a folyamatos zsarolás hatására 2015 januárjában találkozott a férfival, majd akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített vele. A 28 éves gyanúsított 2015. február 25-én ismét megzsarolta a nőt. Azt ígérte, hogy ha nem találkozik vele újra, akkor a nő fotójával és privát telefonszámával szexuális tartalmú hirdetést ad fel a világhálón. A sértett a hatóság segítségét kérte és feljelentést tett a rendőrségen. Az általa elmondottak alapján kiderült, hogy a férfi álnéven mutatkozott be, ezért az eljárás ismeretlen tettes ellen indult.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rövid időn belül azonosították, majd 2015. február 26-án egy Budapest XIII., Dózsa György úti aluljáróban elfogták a gyanúsítottat. P. Károllyal szemben a további eljárást szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrték

Túlsúlyos karaván sofőrjét bírságolták a Pest megyei autópályás rendőrök.