Főbérlője pénzét lopta el

2020. 01. 23., cs - 12:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2020. január 9-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy homokbödögei családi ház udvarán parkoló gépkocsi kesztyűtartójában hagyott pénztárcából ismeretlen tettes 2019. december közepe óta százezer forintot meghaladó összeget lopott el. A helyi körzeti megbízottak az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 18 éves egyházaskeszői fiút, aki albérletben lakott a sértett ingatlanjában. A rendőrök a bérlőt még aznap a településen elfogták, előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.