Gáz-riasztó pisztollyal lőtt

2019. 05. 16., cs - 21:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövetőt elfogták a budapesti rendőrök. Az eset során nem sérült meg senki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 15-én 19 óra 40 perc körül egy férfi személyesen tett bejelentést, aki azt mondta a rendőröknek, hogy a Magdolna utcában egy vitát követően egy számára ismeretlen férfi több lövést adott le az autójára.

A józsefvárosi rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol kiderült, hogy két nő veszett össze egy kutya miatt. Az egyik asszony a vejét, a másik pedig a férjét hívta segítségül.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi éppen a kocsijával akart elindulni, amikor a nő férje több lövést is leadott az autóra.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves budapesti R. Jánost a VIII. kerületi Orczy úton elfogták, megtalálták nála az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyvert. Előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert nem kezdte meg jogerős büntetését, a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság R. János ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.