Gáz-riasztó pisztollyal lőtt

2019. 05. 16., cs - 21:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövetőt elfogták a budapesti rendőrök. Az eset során nem sérült meg senki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 15-én 19 óra 40 perc körül egy férfi személyesen tett bejelentést, aki azt mondta a rendőröknek, hogy a Magdolna utcában egy vitát követően egy számára ismeretlen férfi több lövést adott le az autójára.

A józsefvárosi rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol kiderült, hogy két nő veszett össze egy kutya miatt. Az egyik asszony a vejét, a másik pedig a férjét hívta segítségül.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi éppen a kocsijával akart elindulni, amikor a nő férje több lövést is leadott az autóra.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves budapesti R. Jánost a VIII. kerületi Orczy úton elfogták, megtalálták nála az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyvert. Előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert nem kezdte meg jogerős büntetését, a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság R. János ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.