Gáz-riasztó pisztollyal lőtt

2019. 05. 16., cs - 21:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövetőt elfogták a budapesti rendőrök. Az eset során nem sérült meg senki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 15-én 19 óra 40 perc körül egy férfi személyesen tett bejelentést, aki azt mondta a rendőröknek, hogy a Magdolna utcában egy vitát követően egy számára ismeretlen férfi több lövést adott le az autójára.

A józsefvárosi rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol kiderült, hogy két nő veszett össze egy kutya miatt. Az egyik asszony a vejét, a másik pedig a férjét hívta segítségül.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi éppen a kocsijával akart elindulni, amikor a nő férje több lövést is leadott az autóra.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves budapesti R. Jánost a VIII. kerületi Orczy úton elfogták, megtalálták nála az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyvert. Előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert nem kezdte meg jogerős büntetését, a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság R. János ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.