Graffitisek rendőrkézen

2018. 11. 15., cs - 08:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két 19 éves férfit, akik gyermekkorú társukkal a vendéglő falától a közterületi szemetesig számos helyen graffitiket készítettek Hajmáskéren.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. november 12-én arról, hogy Hajmáskér belterületén az épületek falára, hulladéktárolókra és villanykapcsoló szekrényekre az elmúlt napokban ismeretlen elkövetők festékszóróval graffitiket rajzoltak.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 24 órán belül azonosították az elkövetőket, két 19 éves helyi lakost és 12 éves társukat, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. A házkutatások során a rendőrök mindkét személynél megtalálták a festékszóró palackokat és lefoglalták azokat. A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és ellenük rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

graffiti


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.