Hat perc alatt azonosították a táskatolvajokat

2019. 03. 22., p - 12:43
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatal nőt és két fiatalkorú társát gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy ellopták egy idős nő táskáját Miskolcon.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 18 éves L. Tímeával és két 16 éves fiatalkorú társával szemben. A helyi gyanúsítottak 2019. március 21-én 21 óra 11 perckor Miskolcon, a Gyula utcában egy hirtelen mozdulattal kikapták egy 67 éves nő kezéből a táskáját, amiben személyes iratok és készpénz is volt.

A sértett azonnal értesítette rendőrséget, a járőrök pedig még a helyszín közelében, 21 óra 17 perckor elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt és két társát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.