Hirtelen felindulásból rongált

2021. 01. 19., k - 07:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki rövid időn belül két alkalommal rongált a szülei házánál.

A gyanú szerint a 31 éves férfi 2020. augusztus 6-án 18 óra előtt úgy jelent meg a szülei házánál Bábolnán, hogy már indulatos és ideges volt. A bejárati ajtón kétszer kopogtatott, majd ököllel beleütött. Még ezen a napon 20 óra 45 perc körül ismét visszament, ekkor két alkalommal az ajtóba belerúgott, aminek az üvege kitört. A sértett értesítette a rendőröket, majd feljelentést tett a fia ellen. A komáromi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a hozzátartozót, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene rongálás miatt indult büntetőeljárás. A Komáromi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.