Igazoltatás során buktak le – elfogták őket az angyalföldi rendőrök

2020. 09. 03., cs - 11:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt állították elő a 40 éves nőt és a 21 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. szeptember 1-jén 14 órakor a XIII. kerületben gépjármű ellenőrzés során az intézkedő rendőrök a 40 éves Zs. Annamáriát igazoltatták és táskájában 13 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 5 gramm kábítószergyanús fehér port, 12 darab kábítószergyanús tablettát, zsebmérleget, 303 eurót és több mint 3 millió forintot találtak. 

Ismerőse nadrágjának zsebéből előkerült alufóliába csomagolva 1 gramm növényi származék, amiről a 21 éves férfi azt mondta, hogy varázsdohány. 

A BRFK nyomozói Zs. Annamáriát előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol a nőt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Sz. Andrást szintén előállították és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki - szabadlábon hagyása mellett. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam