Ittasan motorozott

2020. 06. 06., szo - 13:57
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök befejezték ügy vizsgálatát.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 23 éves bátaszéki lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2020. május 16-án éjjel Bátaszék belterületén közlekedett egy segédmotoros kerékpárral. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a motorost további mintavétel céljából előállították. A férfi gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A szekszárdi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, és az eljárás iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.