Ittasan vezetett Vásárosnaményban

2019. 05. 27., h - 08:53
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 19-én Vásárosnamény belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 40 éves nyírparasznyai férfit. A rendőrök az intézkedés alatt a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely 0,30 mg/l pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a sofőrt hiteles légalkoholmérés céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A 40 éves férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2019. május 2-án gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.