Jogtalanul sajátította el a mobiltelefont

2018. 05. 17., cs - 10:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A sümegi rendőrök visszaadták a sértettnek az elveszített készülékét.

A Tapolcai Rendőrkapitányság nyomozást folytat jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves devecseri lakos ellen.

Egy sümegi állampolgár tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 8-án, hogy fia a több mint százezer forint értékű mobiltelefonját a veszprémi vasútállomáson elvesztette. A készüléket azonban feltehetően valaki megtalálta, de sem nekik nem szolgáltatták vissza, sem valamely hatóságon nem adták le.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. május 16-án délután otthonában fogtak el.

A 22 éves devecseri férfit jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését és a megtalált mobiltelefont átadta a rendőröknek, akik azt visszaszolgáltatták a sértett képviselőjének.

mobiltelefon


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.