Kábítószer a sofőrnél

2019. 02. 16., szo - 13:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 49 éves hatvani lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2019. február 15-én 19 óra 30 perc körül a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén ellenőriztek egy Hatvan irányából közlekedő személygépkocsit és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a rendőrök a sofőr ruházatában – egy cigarettás dobozban lévő 19 nylon tasakban – összesen 9,1 gramm fehér színű kristályos anyagot találtak meg, majd foglaltak le. A kábítószergyanús anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A nyomozók B. Tibort elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.