Kábítószer birtoklása miatt kell felelniük

2018. 08. 10., p - 12:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 29 éves és egy 26 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves férfi 2018. augusztus 9-én éjjel egy herceghalmi áruház parkolójában 34 darab alufólia-csomagot adott át egy 26 éves dunaújvárosi férfinak, amelyekben kábítószergyanús fehér por volt. Az esetről az áruház biztonsági szolgálata bejelentést tett a rendőrségre. A járőrök a parkolóban átvizsgálták a 26 éves férfi autóját, majd öltözőszekrényét és ruházatát, amelyekben kábítószergyanús fehér por maradványát tartalmazó tasakot, valamint kábítószer fogyasztásához használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. Továbbá lefoglalták a férfi által korábban vásárolt kábítószergyanús fehér port tartalmazó alufólia-csomagokat is. A rendőrök a 26 éves férfit előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a dunaújvárosi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. A 29 éves bicskei férfit a rendőrök 2018. augusztus 10-én hajnalban bicskei otthonában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

"

A két férfi ellen az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

"

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.