Kábítószergyanús anyag a nadrágzsebben

2019. 03. 25., h - 08:08
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A 37 éves csornai férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A 8511-es számú úton, Kapuvár külterületén ellenőrizték a rendőrök egy út mellett álló autó vezetőjét 2019. március 24-én 17 óra 20 perckor. Az intézkedéskor a járőrök átvizsgálták a gépkocsit, valamint a sofőr ruházatát. Ennek során a 37 éves csornai járművezető nadrágjának zsebében, alufóliába csomagolva egy zöld és egy szürke színű, feltehetően bódító hatású tablettát találtak, illetve egy fém cigarettatartóban, fehér színű, por állagú kábítószergyanús anyagot tartalmazó, besütött végű fecskendőre bukkantak.

1

Az intézkedők a férfit elfogták, a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. B. Zsoltot a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pusztakézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.

 

Lelőtte szomszédja kutyáját

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lelőtt egy kutyát, majd egy zsákba tette a tetemet és egy bokor alá rejtette Garé határában.