Kábítószergyanús anyag a nadrágzsebben

2019. 03. 25., h - 08:08
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A 37 éves csornai férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A 8511-es számú úton, Kapuvár külterületén ellenőrizték a rendőrök egy út mellett álló autó vezetőjét 2019. március 24-én 17 óra 20 perckor. Az intézkedéskor a járőrök átvizsgálták a gépkocsit, valamint a sofőr ruházatát. Ennek során a 37 éves csornai járművezető nadrágjának zsebében, alufóliába csomagolva egy zöld és egy szürke színű, feltehetően bódító hatású tablettát találtak, illetve egy fém cigarettatartóban, fehér színű, por állagú kábítószergyanús anyagot tartalmazó, besütött végű fecskendőre bukkantak.

1

Az intézkedők a férfit elfogták, a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. B. Zsoltot a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.