Karja bánta

2019. 09. 19., cs - 08:10
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 12-én a reggeli órákban a 6-os számú főút 152-es kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy az általa vezetett tehergépkocsival Szekszárd irányából Pécs irányába közlekedett, amikor érintőlegesen nekiütközött az üzemanyaghiány miatt az úttest jobb szélén álló személygépkocsi bal oldalának és a bal oldali első ablakon kikönyöklő személy bal alkarjának. A baleset következtében a személy súlyos sérülést szenvedett.

A balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.