Kerékpárt lopott

2019. 08. 29., cs - 09:41
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Csak kölcsön vette a járművet a tatabányai férfi, végül a rendőrök adták vissza a tulajdonosnak.

A tettes egy ismerősénél tartózkodott Tatabányán 2019. augusztus 4-én az esti órákban. Sz. Krisztián telefonhívást kapott, egy megbeszélt helyre kellett mennie. A férfi, a lépcsőház kijáratánál egy kerékpárra lett figyelmes. Úgy gondolta a járművel gyorsabban halad, ezért azzal elhajtott. A sértett másnap tett feljelentést a rendőrségen. A tatabányai rendőrök azonosították és augusztus 28-án kihallgatták a 33 éves helyi lakost. A férfi ellen lopás vétség miatt indult büntetőeljárás, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a kerékpárt is lefoglalták és azt a sértettnek átadták. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

3

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felkészültek a tiszai zsaruk

Hatványozott belföldi forgalomra számít idén nyáron a Tiszai Vízirendészeti Rend­őrkapitányság (TVRK).

 

Új körzeti megbízotti iroda

Nyirádon ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat által felajánlott helyiséget a rendőrségnek.

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.